Karina Bundgaard – meditation, spirituel rådgivning og ny tids shamanisme

Karina udfører sit spirituelle arbejde under vejledning fra skiftende guider.Hendes primære støtter er Hvide Ørn og Kwan Yin. Der er dog mange bevidstheder, som har haft stor indflydelse på hendes spiritualitet og forståelse for balancering af energi.

Udgangspunkt for Karina ift. at udføre energiarbejde og formidling er gennem “true channeling”.

Det betyder ikke, at det, hun formidler, er mere sandt end alt muligt andet, men at det, hun ved, skabes samtidig med at hun formulerer det, gennem kanalisering.

Karina holder guidede kurser, uddannelse, meditationer og webinarer/foredrag om spirituelle emner og selvudvikling, i tæt synergi med egne livsprocesser og den forståelse, livet og guidningen giver hende.

Udover eget liv, er baggrunden for mange af de indsigter, der kommer til hende, de erkendelser, der skabes når hun har mennesker inde til individuelle sessioner med guidet healing, klarsyn og spirituel perspektivering.

Jeg havde besøg af Karina til en snak om intuition, ritualer og hvordan du kan styrke kontakten til din intuition, og med det bevæge dig stærkere i verden.

Læs mere på Karina Bundgaards hjemmeside karinabundgaard

 

Om din vært

Inger Hjort spirituel vejleder og sparringspartner samt event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.

Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.

I maj 2019 udkom hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant’. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.