Livsmestring

Livsmestring

– At være med det som er og kommer på livets vandring

Samtale salon torsdag den 22. februar 2024 med Robert Rolfsted som gæst.

Livsmestring

– om at mestre det som er og kommer på livets vandring

Hvad vil det sige at mestre livet?
Det spørgsmål undersøger jeg sammen med Robert Rolfsted, når vi åbner dørene for endnu en samtale salon.
Det er samtidig en invitation til hjertedialog mellem mennesker, der ønsker at dykke ned i relevante emner, livet og dets mange gaver, men også udfordringerne, der følger med det at være menneske.

Den praktiske ramme

Kl. 17-18.45 vil der være samtale med refleksion i grupper og fra scenen. Vi runder af med en invitation til at stille spørgsmål om aftenens emne.

Efter salonen vil der være mulighed for at fortsætte samtalen fx over et måltid mad eller en kop kaffe.

Intentionen med samtale salonen er at skabe et fint og trygt rum, hvor vi møder hinanden i åben og kærlig dialog. Og i samtaler som bidrager til refleksion og skaber ny indsigt.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig grundet begrænset antal pladser.

Du kan forudbestille Cafe Gayas samtalebuffet til særlig samtalesalon pris kr. 155 eller inkl. 1 glas kr. 200 (link samme sted som billet).

Om Robert Rolfsted

Robert er coach, mentaltræner, mentor, ekspert, healer – han er et spirituelt menneske og kendt som det enzym, der sætter en udviklingsproces i gang hos den enkelte. Hans arbejde er båret af en dybtfølt begejstring, energi og empati, tilsat hans kraftfulde evne til at udfordre og provokere – lige der, hvor det er nødvendigt.

Din vært og arrangør

– er Inger Hjort, stifter af connecte, Spirituel trainer (HEG), NORDLYS MasterCoach (stud), podcastvært, -producer og -tilrettelægger samt forfatter til bogen ‘Den sensitive elefant’. Inger har et ønske om fra sit virke at inspirere til selvobservation og -refleksion som en vej til vågen bevidsthed, et stærkt personligt lederskab og en oplevelse af indre fred og tryghed.

Vi ses på Cafe Gaya.
Kærligst Robert og Inger