Sårbarhed

Sårbarhed

– At turde blotte sig, vise sit inderste og bare være sig i sine relationer.

Samtale salon torsdag den 30. maj 2024 med Henrik Kronborg Olsen, IndsiQt som gæst.

Sårbarhed

Hvordan viser vi vores sårbarhed, er der forskel på mænd og kvinder, hvornår skal vi måske passe på med at dele hele os, og hvorfor er sårbarheden det fineste, som du kan vise og dele med verden?

De spørgsmål undersøger jeg sammen med Henrik Kronborg Olsen, når vi åbner dørene for denne samtale salon.

Det er samtidig en invitation til hjertedialog mellem mennesker, der ønsker at dykke ned i relevante emner, livet og dets mange gaver, men også udfordringerne, der følger med det at være menneske.

Den praktiske ramme

Kl. 17.00-19.00 vil der være samtale med refleksion i grupper og fra scenen. Vi runder af med en invitation til at stille spørgsmål om aftenens emne.

Efter salonen vil der være mulighed for at fortsætte samtalen fx over et måltid mad eller en kop kaffe.

Intentionen med samtale salonen er at skabe et fint og trygt rum, hvor vi møder hinanden i åben og kærlig dialog. Og i samtaler som bidrager til refleksion og skaber ny indsigt.

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er nødvendig grundet begrænset antal pladser.

Du kan forudbestille Cafe Gayas samtalebuffet til særlig samtalesalon pris kr. 155 eller inkl. 1 glas kr. 200 (link samme sted som billet).

Om Henrik Kronborg Olsen

Henrik kommer blandt andet med en diplom i ledelse, en certificering som protreptiker og indehaver af firmaet IndsiQt. Som eksistentiel- og protreptisk vejleder og samtalepartner rummer han en unik blanding af praktisk erfaring og filosofisk indsigt og visdom.

Henrik har kæmpet en lang kamp mod det moderne samfunds travle og overfladiske rytme, med et mål om at genintroducere en livsverden af nærvær i både andres og egen hverdag.

Din vært og arrangør

Inger Hjort, stifter af connecte, Spirituel trainer (HEG), NORDLYS MasterCoach, podcastvært, -producer og -tilrettelægger samt forfatter til bogen ‘Den sensitive elefant’. Inger har et ønske om fra sit virke at inspirere til selvobservation og -refleksion som en vej til vågen bevidsthed, et stærkt personligt lederskab og en oplevelse af indre fred og tryghed.

Vi ses på Cafe Gaya.
Kærligst Henrik og Inger