Sophie Puck

-er jordemoder og formidler af kvindevisdom.

Sophie arbejder holistisk og er formidler af den kvindevisdom, hvor kvinder lever i cyklus med naturen og bruger de kræfter og vejledning, der er i månen, vores organer og årets cyklus.

Hun tror på den kraft som kvinder har, bare fordi de er kvinder. Hun tror på kvindekroppens magi og arbejder for, at den skal få lov at gøre sine mirakler.

Og så ønsker Sophie at formidle, at kvinder som tager pladsen som centrum i vores familie, kan skabe det liv, den fødsel, den menopause, det job, den økonomiske situation etc de ønsker sig. Balancen ligger i at slippe skam og turde tage den feminine kraft til sig ind i dansen med det maskuline.

Sophie holder foredrag og workshops om kvindevisdom. Hun afholder også
kursuset; Holistisk Fødselshjælper, for fagpersoner, der ønsker en ny vinkel på deres praksis med kvinder.

Samtidig kan man løbende følge hendes online program ”Ej din alder – skab solstråler inde fra”.

Og så er Sophie medstifter af SAFE, som er et selvforsvarsprogram, der søger at give kvinder mulighed for at tage deres kraft tilbage gennem basisprincipper fra kampkunsten aikido.

I denne samtale taler vi blandt andet om

  • hvad er overgange og hvad kan vi bruge dem til
  • hvad kan du som kvinde gøre for at komme bedst igennem en overgang
  • hvordan vi bevarer vores sensualitet og juicyhed efter overgangsalderen

Jeg håber at du finder inspiration til at se på overgange i livet, som en port til mere visdom og mere kvindelighed – uanset du er ung pige som står overfor din første menstruation, eller du står på den anden side af overgangsalderen.

Besøg Sophie på hendes website jordemodersophie.dk