Cecilie Gredal, foredragsholder, ledelsesrådgiver og ekspert i personligt lederskab fra egen virksomhed Cecilie Gredal

Cecilie tror på, at vejen til personlig lykke og vækst som menneske er, at gøre op med idealerne og at løsningen er, at vi gør os fri af idealfælder, holder op med at være så optaget af hvad andre synes, og i stedet finder svaret i os selv. At det er muligt at skabe et liv, hvor det vi gør med lethed, og som giver energi samtidigt, kan skabe bedre resultater.

Hun tror på, at når man står stærkt og ubegrænset i sin egen person, så bliver man også en stærk leder. Stærke ledere kan udrette store ting for verden. Cecilie Gredal arbejder for at styrke det personlige lederskab hos den enkelte.

Jeg mødte Cecilie til en snak om, hvad personligt lederskab er, om at være drevet af passion og mening i livet, om identitet samt de faldgrupper, som vi møder på vejen – faldgrupper som Cecilie betegner som idealfælder.

Om talenter – især de intuitive talenter, som mange ofte ikke værdsætter – og hvorfor vi skal turde eje dem.

Cecilie er et inspirerende menneske med et stærkt fagligt fundament, og en meget fin måde at se og møde mennesker på. Evner hun bruger til at fremkalde det enkelte menneske, fordi hun tror på værdien i, at vi hver især tør folde vores unikke talent og gave ud. For vores egen skyld og for verden omkring os.

Vil du vide mere om Cecilie, så besøg hendes hjemmeside ceciliegredal.dk. Her kan du også skrive dig op til hendes nyhedsbrev, hvor hun generøst deler ud af sig selv, sin viden og værktøjer, for at støtte dig på din rejse for at kunne stå på et stærkt rodfæste.

Modellerne som der omtales i denne podcast.

Om din vært

Inger Hjort spirituel trainer, vejleder og event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.

Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.

I foråret udkommer hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant‘. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.