Den sande kappe 

Da jeg gik ind i 2020, var det med et ønske om at formidle min tro på, at større bevidsthed er essentiel for at vores verden vil bestå. En verden, som jeg trygt kan overdrage til min søn og klodens børn, den dag jeg forlader den.

Jeg gik også ind i 2020 med et ønske om fortsat at støtte dem, som har et transformerende budskab. Dem, som har viden og visdom, der kan ændre vores verden til et bedre sted. Dem som arbejder for at gøre godt og gøre det godt.

  • Hvordan får jeg sådan en mission formidlet?
  • Hvad skriver jeg på min online business profil?
  • Hvilken titel skal der stå på mit nye visitkort?

Værdien i titler er blandt andet en hurtig afkodning, mens ulempen er, at vi er hele mennesker og deraf meget mere end det, som står på visitkortet i få stavelser.

Nogle siger, at de rette titler åbner døre og gør livet nemmere. Det har jeg prøvet i en periode. Og jeg har oplevet som yngste medarbejder i firmaet, at det afgjorde min placering ved bordet til årets julefrokost