Søren Frieboe

-er sanger, musiker, komponist, underviser og massør. Han har en bachelor i musik fra Århus Universitet og har også studeret i USA hos jazzsanger Mark Murphy. Sin inspiration henter han i rejser til både Asien, Afrika og Nord-og Sydamerika. Rejser som har givet ham indsigt i en lang række forskellige musikkulturer og sangteknikker, som han bruger, blandt andet når han laver lydrejser og healingsceremonier.

Han har et unikt og meget smukt talent for at synge til hjertet og sjælen. Med lyd frembragt på forskellige instrumenter, hvoraf mange er hentet i udlandet, skaber han et fortryllende univers hvor drømme flyder sammen med sjælsrejser og alt opløses i kærlighed.

Jeg har ved flere lejligheder hørt Søren spille og synge – en meget smuk oplevelse, som desværre ikke kan gengives på mit medie. Alligevel har jeg haft ham på besøg til en samtale, hvor vi blandt andet snakker om

  • hvad kan lyd
  • hvad sker der, når vi begynder at lytte til lyd
  • hvordan lyd og berøring kan støtte hinanden

Jeg håber, at du finder inspiration til at begynde at lytte fra et andet sted i dig – og undersøge, hvordan du kan arbejde med lyd. Uanset det er din stemme eller det er at være i hverdagens lyd.

Besøg Søren på hans hjemmeside sorenfrieboe.dk – her kan du også lytte til noget af Sørens musik.