Rikke Topp om bevidsthed, intuition og at følge sit hjerte

Rikke Topp – Om bevidsthed, intuition og at turde følge sit hjerte

Varighed: 38:26
Vært: Inger Hjort, CONNECTE
Lyt i SoundCloud iTunes 

Rikke Topp

-er stifter og direktør i virksomheden “Life Component”. Her arbejder hun for at højne bevidstheden og kærligheden i verdenen gennem mentoring, workshops og foredrag.

I en lang årrække var Rikke Topp direktør i en multinational virksomhed. Denne kommercielle verden forlod Rikke for ca. 7 år siden, for i stedet at bevæge sig ind i den mere spirituelle verden og herfra undersøge, hvem Rikke er uden titel. Og for at lære at elske Rikke, som den hun er.

Hendes rejse har ført hende rundt i verden. Alene og sammen med andre har hun undersøgt begrebet bevidsthed – hvad bevidsthed er, og hvad øget bevidsthed gør ved os som mennesker.

Rikke har udgivet tre bøger – den senest med titlen, “Hvem er jeg”, som er udgangspunkt for vores møde og snak, hvor vi blandt andet drøfter

  • hvad er bevidsthed
  • forskellige bevidstheder
  • om at følge sit hjerte uanset angsten
  • kærlighed og intution
  • innovation af os som menneske

Jeg arbejder for en større bevidsthed i verdenen og det glæder mig langt ind i hjertet, når jeg møder andre med samme mission. Og min sjæl jubler, når jeg hører Rikke fortælle om værdien i at innovere sig selv, så vi kan give plads til at lade hjertet tale og herfra skabe en bedre verden.

Jeg håber derfor, at du finder inspiration i vores samtale – og får lyst til at arbejde med din bevidsthed – og den universelle bevidsthed.

Vil du vide mere om Rikke, hendes nye bog samt workshops i intuition så besøg hende på hjemmesiden lifecomponent.dk