Mogens Juul

-bærer det indianske navn Singing Wolf. Mogens har en vision om at være medvirkende til et paradigmeskift indenfor ledelse, hvor indiansk visdom bliver aktivt medspillende. Han ønsker at skabe trivsel for mennesker, individuelt og kollektivt.

​Min rejse ind i indiansk visdom startede i 2005.  En rejse som tog sin begyndelse den dag, hvor han mødte to indianere på en parkeringsplads i Danmark. Et møde som i henhold til Mogens næppe var tilfældigt, men universets støtte, så han kunne betræde denne nye sti og visdom.

I 2013 udgav han bogen Den Smukke Vej – en personlig fortælling om min transformerende rejse ind i den indianske visdom. Og siden sommeren 2018 har han arbejdet på en bog om fremtidens lederskab som brobygning mellem moderne ledelsesteorier / praksisser og indiansk visdom.

Jeg mødte Mogens på Fredensborg St. Kro til en snak om indiansk visdom, de otte søjler som betegnes energierne, “Four Shields of Balance and Four Attentions”, gaverne i indiansk visdom og hvordan vi kan bruge det i dag, om retning og mål i livet, samt hvordan vi lever fra hjertet, til hovedet og til handling.

Det er et stort felt af gammel visdom, som vi bevæger os ind i i denne samtale. Det er mit ønske, at kunne støtte Mogens og hans budskab med denne samtale. Og jeg håber at vi får belyst noget af fundamentet i Earth visdom som er den gren Mogens har fordybet sig i.

Vil du læse mere så besøg Mogens’ hjemmeside www.singingwolf.dk eller på  singingwolf.easyme.dk/onlinekursusfourshields, hvor du finder info om hans online kursus, samt gratis materiale i form af lydbogen, Den nysgerrige rejsende.