Louise N. Høyer

-hjælper virksomhed og offentlige institutioner med at skabe succesfulde forandringer via forandringsledelse, forandringskommunikation og adfærdsdesign – og hun hjælper kvinder og mænd med at stå stærkere i sig selv via håndanalysen og mentorforløb.

Hun har i mere end 15 arbejdet med kommunikation, forandringer og marketing i mere end 15 år og været leder i mere end 10 år. Og har også erfaring med at rådgive ledere på alle niveauer om effektiv kommunikation.

Louise er uddannet adfærdsdesigner og har derfor fået særlige metoder, værktøjer og principper til, hvordan vi kan skabe bæredygtige og varige adfærdsændringer.

Louise har løbende udviklet sig via forskellige kurser og uddannelsesforløb med fokus på personlig udvikling, ledelse, kommunikation og forandringsledelse.

Louise besidder et stort mod, især til at benytte sig af meget forskellige discipliner – som fx håndanalyse.

Lyt med når jeg taler med Louise om håndanalyse, hvad vi kan bruge den til og hvem der kan have glæde at at dykke ned i dette værktøj.

I del 1 introducerer Louise værktøjet håndanalyse, mens del 2 er en håndanalyse på værten Inger.

Håber at du finder det relevant og interessant. Som værtinde blev jeg flere gange overrasket og også rørt over det som kom frem. Det hele ligger i hænderne <3

Besøg Louise på hendes hjemmeside louisehoeyer.dk/ – du kan også skrive dig op til hendes nyhedsbrev og få gratis adgang til videoen “Sådan giver og modtager du kærlighed” (værdi kr. 199,-)

I forhold til gavemærker, som vi også snakker om, så kan du finde mere information her louisehoeyer.dk/gavemaerker-i-dine-haender/