Kim Gørtz, Ph.d., filosof, forfatter og musiker.

Kim har blandt andet skrevet vildfarelserne trilogi og vores samtale er med afsæt i bind 1 ‘Erkend dig selv mand’. Det er en bog til manden om manden, skrevet med et ønske om at styrke mandens selvindsigt og inspirere ham til at tage hånd om eget indre liv, en bedre erkendelsesproces – og at finde ind til og holde fast i de ‘betydningsfulde opholdssteder’.

Jeg snakker med Kim om blandt andet,

  • Hvem er han, ham manden?
  • hvordan kommer det til udtryk at han er faret vild?
  • Hvad kendetegner en god erkendelsespraksis?
  • hvad er de betydningfulde opholdssteder?

Trilogien er udgivet fra Content Publishing.

 

Om din vært

Inger Hjort spirituel vejleder og sparringspartner samt event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.

Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.

I maj 2019 udkom hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant’. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.