Claus Roager Olsen er konsulent og underviser i personlighedsværktøjet “Enneagrammet”. Han har igennem årene undervist mere end 100.000 mennesker i dette anerkendte system, som beskriver 9 typer og deres forskellige adfærd samt underliggende motivation som styrer denne.

Som en naturlig udløber af hans store indsigt i enneagrammet og efter en invitation fra en god ven, fik Claus også lyst til at undersøge de 5 kærlighedssprog. Derfor opsøgte han Gary Chapman, som har skrevet bogen “De 5 kærlighedssprog”, og hører nu til en lille eksklusiv club af danskere, som har fået privatundervisning af Gary Chapman i feltet kærlighedssprog.

En indsigt som blandt andet har hjulpet Claus igennem en større krise i sit ægteskab. Men også lært ham, hvordan vi på forskellig vis viser vores relationer, herunder også vores børn, at vi elsker dem.

I vores samtale får du en introduktion til de 5 kærlighedssprog, hvad der kendetegner de forskellige sprog samt hvordan du kan bruge dem uanset det gælder en meget nær og kærlig relation – eller dine relationer til fx kollegaer.

Jeg håber, at du finder inspiration i vores samtale – samt indsigt og lyst til at undersøge dit eget kærlighedssprog, og undersøge hvordan du kan bygge dine kærlighedsrelationer op fremfor at nedbryde dem, fordi I ikke forstår hinandens sprog.