Birgitte Baadegaard, forfatter, selvstændig og feminine leadership mentor

Hun er uddannet cand.merc., NLP master og executive coach – samt Kvindelig Meningsdanner fra Cevea. I en årrække havde hun en traditionel karriere inden for marketing – herunder en marketingchef stilling. Det satte 2 syge børn en stopper for.

Siden har Birgitte som selvstændig arbejdet med kvinder i karriere og ledelse – og har som fokus haft, at de finder ind til deres egen kerne, når de agerer og skaber både i erhvervslivet og i livet som helhed. En rejse alene til Peru i 14 dage i 2016 gav Birgitte afsæt til et nyt ståsted i livet. Et sted hvorfra en ny bog blev skabt.

Bogen har fået titlen, ‘Manifest for kvinder’, og udkommer på Forlaget Aronsen i foråret 2019.

Jeg havde besøg af Birgitte til en snak om blandt andet begrebet exoduser, kvinders udfordringer i et samfund præget af ubalance mellem det feminine og maskuline, om manglende rollemodeller og en frihed som måske er under pres.

Vil du høre mere kan du i foråret 2019 møde Birgitte, når hun gæster en række byer rundt i Danmark med sit foredrag ‘Oplev dig selv som hel kvinde’. Læs mere her: oplev-dig-selv-hel-kvinde.

Du kan også møde Birgitte på hjemmesiden www.baadegaard.dk

Om din vært

Inger Hjort spirituel trainer, vejleder og event manager med en naturlig gave og et talent for at skabe de smukkest rammer for både gæster og speakers.

Ud over at udgive podcast indgår hun også i en lang række forskellige samarbejder omkring workshops, foredrag og events i ind- og udland. Alt sammen skabt med et ønske om at inspirere, de som er klar til at lytte. Og de som søger indsigt og bevidsthed om egne mønstre og overbevisninger.

I foråret udkommer hendes første bog, ‘Den Sensitive Elefant‘. Det er en personlig beretning som består af korte tekster, hvor hun deler en række af sine spørgsmål og refleksioner fra sin udviklingsrejse i sin søgen efter fred.