Betaling

Du kan betale med Dankort, Visa/Dankort. Al kommunikation mellem dig og CONNECTES system foregår krypteret. Dine kortoplysninger sendes direkte til Stribe, og CONNECTE gemmer ikke kortoplysningerne.

Levering af billetter

De købte varer leveres som elektroniske billetter til den e-mail du indtaster i forbindelse med dit køb. Vær opmærksom på at du selv skal printe dine billetter, og medbringe dem til arrangementet. Der vil blive sendt en kvittering til din e-mail umiddelbart efter dit køb. Hvis du ikke kan finde billetten og/eller kvitteringen i din indbakke anbefaler vi, at du leder i din spam-mappe. Har du ikke modtaget din billet en time efter dit køb kan du henvende dig på event@connecte.dk.

Priser

Hvis intet andet er angivet er priser inklusiv moms.

Arrangøren gør opmærksom på at

– Billetten erstattes ikke ved bortkomst, sørg derfor at gemme din billet i din indbakke, så kan du altid printe en ny.
– Billetten refunderes kun af arrangøren og kun i tilfælde af aflysning.
– Evt. billet- og kortgebyr refunderes ikke.
– CONNECTE har intet ansvar over for kunden vedrørende arrangørens betalingsstandsning, konkurs, aflysning af arrangement eller eventuelle andre reklamationer vedrørende arrangementet. Al henvendelse herom rettes til arrangøren.
– CONNECTE og/eller arrangøren har intet ansvar for problemer, som skyldes kopiering eller videresalg af billetter.

Fortrydelse

I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2 jf. § 9 stk. 2 nr. 2a” er køb af billetter ikke omfattet fortrydelsesretten. Billet-, kort- og evt. administrationsgebyrer refunderes ikke.

Håndtering af personoplysninger

CONNECTE giver generelt ingen personlige data eller andre informationer indtastet på denne website videre til tredjemand. CONNECTE forbeholder sig dog ret til at videregive navn, telefonnummer og e-mail til eventarrangøren, hos hvem du har foretaget en billetbestilling. De personlige data indsamles med henblik på levering af billetter samt for at yde vores arrangører den service, at de kan kontakte dig, hvis et arrangement bliver aflyst eller flyttet. De data, som CONNECTE registrerer, er reguleret af ‘Lov om behandling af personoplysninger’. Dataansvarlig er CONNECTE. Datatilsynet fører tilsyn med enhver behandling, der omfattes af loven. Du kan finde loven i sin helhed og læse om datatilsynet på: www.datatilsynet.dk.

Forbehold for fejl og mangler

CONNECTE tager forbehold for fejl og mangler i priser og beskrivelser.