Vibeke Amdisen

-er kvindevejleder, kundaliniyoga-lærer og naturmediciner med speciale i kvindens cykliske natur. Hun har desuden en mangeårig erfaring indenfor ernæringsrådgivning.

Vibeke er gennem sit virke med til at inspirere og motivere et utal af mennesker, og hun er i det daglige mentor for kvinder og mødre, hvor hun bl.a. arbejder passioneret med “Det Intuitive Moderskab” og udbredelsen af kvindecirkler.

Som en af Danmarks pionerer går Vibeke i spidsen for Den Feminine Opvågnen, der sker netop nu. Hun er dedikeret og engageret i sit dybtfølte ønske om at hjælpe kvinder og mødre med at genopdage den kraft og visdom, de besidder. Og hun viser dem, hvordan de – ved på ny at leve i overensstemmelse med deres hjertes sandhed – kan skabe balance i alle aspekter af livet.

Vibeke vejleder og underviser i emner som: månens indflydelse på den kvindelige cyklus, fejring af første menstruation, det intuitive moderskab, sammenhængen mellem kost, følelser og hormoner, søsterfællesskabet, den feminine seksualitet, mørkets gudinde, menopausen, den vise kvinde og “rejsen videre”.

Vibekes seneste litterære værk er ”Jordens Kvinder”. Hun er desuden forfatter til de anmelderroste bestsellere ”Glød og Glæde med Raw Food”og ”Raw Fast Food – med nærvær og hjerte”.

Privat har Vibeke rødder i det midt-jyske og efter at have rejst verden rundt gennem en lang årrække, bosatte hun sig i København sammen med sin mand og deres søn. I skrivende stund er de dog ved at pakke deres danske liv ned for at flytte til Bali, hvor deres søn skal gå på “The Green School”.

Jeg mødte Vibeke en lørdag morgen i juni midt i København til en snak om jordens kvinder, hvad det betyder, om intuition og moderskab for klodens børn.

Det blev et møde med en skøn kvinde, som tydeligvis har en stærk passion for at sprede budskabet om den visdom alle kvinder har iboende i sig. En passion som både inspirerer og smitter – og vækker en nysgerrighed i mig efter at lære mere.

Læs mere om Vibeke og bogen “Jordens kvinder” på hjemmesiden jordenskvinder.dk/ – på facebook  facebook.com/JordensKvinder/ – eller følg Vibeke på Instagram instagram.com/vibekeamdisen