Få et unikt kort og en personlig plan, som giver dig overblik og klarhed over, hvilke skridt du skal tage, for at du kommer i mål, uanset du drømmer om at lave et online kursus, en abonnementskub, eller fx starte en podcast.

End du klar til at løfte din forretning, men har svært ved at gå vejen selv, så få din personlig projektleder og sparringspartner.

Sådan hjælper jeg dig med klarhed og et overblik, som giver både ro og tryghed

Kort fortalt kan jeg som din Advisor, sparringspartner og projektleder hjælpe dig til en ny virkelighed, med overblik, struktur og stærke kunderelationer, foruden tid og overskud til innovation og forretningsudvikling. En virkelighed med indsigt, som bliver din vejviser hen mod målet.

Fra dette fundament kan du gøre lige præcis den forskel, du brænder for – og bruge din energi på det, som nærer dig mest og som du er allerbedst til, uanset du:

 • Vil have en sparringspartner og projektleder som rådgiver og skaber struktur omkring metoder og platforme, som sikrer, at du når din kunde og publikum – online og offline.

 • Vil have skabt et platform med salg af online kurser og rådgivning

 • Vil afvikle workhops, hvor du underviser i din ekspertviden.

 • Vil udgive lydfiler som fx meditationer eller podcast.

 • Vil udgive din bog.

 • Vil stå på scenen støttet af en event manager og et trygt bagland, som har styr på alle detaljerne omkring dig.

Struktur giver frihed, mens overblik giver ro. Et godt afsæt for innovation og udvikling – både som menneske og i sin forretning. 

Jeg møder ofte mennesker, som spørger hvad jeg egentlig laver, og det kan jeg godt forstå, da min profil er meget bred. Mit fokus er, at støtte og løfte mennesker og budskaber ud i verden. Min tilgang er sparring, målsætning, planlægning og eksekvering – med autentisk service og godt værtskab.

Igennem årene har jeg mødt mange passionerede mennesker, der havde udfordringer som du måske genkender:

 • Du er ekstremt passioneret omkring dit fag, og du ønsker at gøre en forskel med dit vigtige budskab, som skal ud, men du oplever at både du og dit budskab drukner i et hav af opgaver.
 • Du har fuldstændig styr på dit fag, dit fundament og dine ydelser, men du synes det er svært at nå alt det andet, der skal til, for at forretningen udvikler sig og vækster.
 • Der er rigtig mange opgaver, som kun du har ansvar for bliver løst, og du sørger selv for alt, både administration, salg og markedsføring.
 • Du synes det er svært, at nå at netværke nok og at dyrke de muligheder, der byder sig.
 • Du får ikke altid fulgt op på varme leads, fordi du har andre opgaver, som også kræver din opmærksomhed – og du kan ikke nå det hele.
 • Du har ikke tid nok til at udvikle, men bruger primært din tid på at eksekvere – og derfor går opbygningen af din forretning for langsomt, idet du ikke har overskud og tid til at arbejde strategisk og i flow.
 • Du føler dig alene i din forretning, og synes i det hele taget, det er svært at løfte dine produkter og din markedsføring alene, fordi du mangler en sparringspartner, som forstår din forretning og dit formål.
 • Du får ikke løst alle dine opgaver, fordi du mangler tid eller viden.
 • Du er konstant bagud og har ofte dårlig samvittighed over, at du ikke er synlig nok f.eks. i din markedsføring, nyhedsbreve eller på de sociale medier.
 • Du føler ikke altid at du er nok ”tilstede” især når du holder kurser/undervisning eller workshops – fordi du selv skal sørge for det hele.
 • Du ønsker en høj grad af intimitet og øjenkontakt med dine kunder, men det er umuligt, når du også skal varetage alle de praktiske opgaver og have det store overblik – du oplever at din opmærksomhed er splittet mellem tilhørerne og de praktiske opgaver.
 • Du må ofte arbejde om aftenen og i weekenden for at nå det hele, du er træt og til tider stresset og det går ud over dine nære relationer – og du ved godt, at det ikke kan blive ved på den måde.

Sådan behøver det ikke at være. Din hverdag kan se helt anderledes ud, hvis du rækker ud og beder om hjælp. Det kræver mod, men min erfaring er, at det gør en kæmp forskel.

Er du klar til en hverdag, hvor du i stedet:

 • Får frigivet tid til at gøre endnu mere af det, du er bedst til – og lader andre om de opgaver, som du finder ”tunge” og tidskrævende – og på den måde får mere klarhed og øget fokus samt mindre arbejdspres.

 • Slipper en masse tankemæssig energi, som du i dag bruger på alle de opgaver, du er bagud med.

 • Siger farvel til den dårlige samvittighed over alt det, du ”burde” nå – og som du lige nu skubber foran dig.

 • Skaber et fundament sammen med en sparringspartner, som bidrager til at løfte din forretning, og som forstår mekanismerne og værdierne i den måde, du arbejder på.
 • Får støtte til at løfte din forretning, så du bruger dig selv og din tid på den mest optimale måde – sådan som det er bedst for dig – og dermed også for alle dem, du hjælper.
 • Skaber et mere bæredygtigt arbejdsliv, hvor du bedre kan balancere mellem arbejde og fritid, så du kan leve på den måde, du drømte om, da du startede som selvstændig.
 • Tjener flere penge, styrker din professionalisme udadtil og skaber en endnu bedre forretning.
 • Brander dig selv og de styrker du har på en helt ny måde, samtidig med at du skærper dit eget fokus på de opgaver, du er den bedste til.
 • Bliver en del af et stærkt og værdifuldt netværk, som bidrager til at løfte din forretning til nye højder.

Jeg vil gerne hjælpe dig. Så du får ro og overskud til at dele dit transformerende budskab og gøre en forskel. Og så du samtidig kan løfte din forretning, så den fremstår mere professionel og tillidsskabende, imens du møder dit publikum med største nærvær og autencitet.

Kort sagt kan du få hjælp til at fokusere 100% på at få dit produkt og budskab ud, mens du er autentisk, nærværende og i øjenkontakt med dine kunder – og samtidig tjener penge.

Du kan få sparring og praktisk hjælp – og adgang til mit store netværk med profiler med alle de nødvendige kompetencer, der skal til for at løfte din forretning. Så du igen får overskud til dine kunder og tilhørere – og samtidig mere frihed og overskud til dig selv – både mentalt og økonomisk.

Når du indgår samarbejde med Connecte, indgår du også i et partnerskab, hvor vi i tæt dialog arbejder for din succes og dermed større overskud.

Du er velkommen til at læse ‘Få budskabet ud‘ eller en af mine artikler, hvor jeg deler refleksioner og indsigter. Du kan også lytte til mine 75+ podcast – interview med spændende profiler fra ind- og udland.

Har du brug for en lille poetisk pause, så hop over på siden densensitiveelefant.dk, hvor du kan læse om min bog ‘Den Sensitive Elefant’ – en personlig beretning som udkom i maj 2019 og fint fortæller værdien i at turde række ud og bede om hjælp.

Mit mål med mit arbejde er ret simpelt: at løfte mennesker og budskaber ud over scenekanten – ud i verden – og støtte de som er med hele vejen til målet.

Forskning viser, at tilbøjelighed til at søge hjælp hører blandt top 5 af de faktorer som kendetegner modstandsdygtige mennesker (Kilde: Brene Brown)

Hvis du er klar til at tage din forretning til næste niveau, er du velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om en individuel og skræddersyet aftale tilpasset lige præcis dit behov.

Har du lyst til en uforpligtende samtale, så er du også meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon, for en afklaring af, hvorvidt jeg er den rette til at hjælpe dig.

Mail: inger@connecte.dk
Telefon: 22118639

Jeg håber, at vi mødes en dag

Følg mig på LinkedIn og lad os sammen skabe positive forandringer i verden