Få et unikt kort og en personlig plan, som giver dig overblik og klarhed over, hvilke skridt du skal tage, for at du kommer i mål, uanset du drømmer om at lave et online kursus, en abonnementskub, eller fx starte en podcast.

End du klar til at løfte din forretning, men har svært ved at gå vejen selv, så få din personlig projektleder og sparringspartner.

Sådan hjælper jeg dig med klarhed og et overblik, som giver både ro og tryghed

Kort fortalt kan jeg som din Advisor, sparringspartner og projektleder hjælpe dig til en ny virkelighed, med overblik, struktur og stærke kunderelationer, foruden tid og overskud til innovation og forretningsudvikling. En virkelighed med indsigt, som bliver din vejviser hen mod målet.

Fra dette fundament kan du gøre lige præcis den forskel, du brænder for – og bruge din energi på det, som nærer dig mest og som du er allerbedst til, uanset du:

  • Vil have en sparringspartner og projektleder som rådgiver og skaber struktur omkring metoder og platforme, som sikrer, at du når din kunde og publikum – online og offline.

  • Vil have skabt et platform med salg af online kurser og rådgivning

  • Vil afvikle workhops, hvor du underviser i din ekspertviden.

  • Vil udgive lydfiler som fx meditationer eller podcast.

  • Vil udgive din bog.

  • Vil stå på scenen støttet af en event manager og et trygt bagland, som har styr på alle detaljerne omkring dig.

Struktur giver frihed, mens overblik giver ro. Et godt afsæt for innovation og udvikling – både som menneske og i sin forretning. 

Jeg møder ofte mennesker, som spørger hvad jeg egentlig laver, og det kan jeg godt forstå, da min profil er meget bred. Mit fokus er, at støtte og løfte mennesker og budskaber ud i verden. Min tilgang er sparring, målsætning, planlægning og eksekvering – med autentisk service og godt værtskab.

Igennem årene har jeg mødt mange passionerede mennesker, der havde udfordringer som du måske genkender:

  • Du er ekstremt passioneret omkring dit fag, og du ønsker at gøre en forskel med dit vigtige budskab, som skal ud, men du oplever at både du og dit budskab drukner i et hav af opgaver.