Del dit budskab med verden, og gør den forskel, som du drømmer om

Et 7 ugers forløb med 10 online møder fordelt på 7 online gruppesessioner med undervisning og 3 individuelle 1:1 sessioner. Et forløb for selvstændige, der er klar til løfte deres forretning og dele deres unikke stemme med verden.

Med en kombinationen af undervisning og individuel sparring får du hjælp til at skabe stærke vinger, som kan bære dig og din forretning. Du får hjælp til at tegne kortet som viser din vej. Og du får indsigt og overblik ved at dykke ned i dig og din forretning, for derfra at løfte dit budskab ud i verden.

Book en gratis samtale!

Få stærke vinger til at bære dit budskab ud i verden, så du kan gøre den forskel, som du drømmer om

Dette forløb er for dig, som:

  • drømmer om at gøre en forskel for mange – online eller og offline med foredrag, workshops etc.

  • har et produkt og en viden som kan hjælpe mennesker og dermed gøre en positiv forskel i verden

  • drømmer om at ændre verden til et bedre sted med din unikke stemme

  • er klar til at dele dit budskab fra et stærkt og autentisk sted
  • ønsker at hjælpe mennesker til et bedre liv, men som mangler viden, indsigt, overblik og struktur

  • synes at ord som strategi, kunderejse og content lyder som opgaver, du helst vil undgå at arbejde med, selvom du inderst inde godt ved at det er vejen til mere synlighed og dermed mere salg
  • som har en passion, men har svært ved at få den italesat så dine kunder genkender og forstår

Når din unikke stemme, din viden og dit budskab skal deles med verden, er det vigtigt at have de stærkeste vinger og et kort for rejsen. Det får du på dette forløb!

Modellen som vi arbejder med hedder KLARHED

K: Kundegruppe (Din målgruppe og niche)
L: Lyset i dig (Din unikke stemme, x-factor, sweetspot og særlige budskab)
A: Autencitet og ambition (Din passion, mission og dit why)
R: Rejsen (Forandringsrejsen til dine kunder)
H: Hvordan du står skarpt og autentisk (Få en hjemmeside, som spejler dig og din mission)
E: Eksekvering som giver energi (Indhold som tiltrækker kunder og skaber relationer)
D: Drejebog (Din personlige markedsføringsplan som giver dig overblik og overskud)

Forløbet er sammensat af 10 online møder fordelt på 7 undervisningsmoduler af 45-60 min. + 3 individuelle 1:1 sessioner af en times varighed.

Du får indsigt, overblik og opgaver, som du skal løse mellem hvert modul. Du må derfor forvente at skulle afsætte tid til fordybelse og refleksion.

Som deltager får du også adgang til en facebookgruppe. Gruppen er et lukket eksklusivt forum, for de som har deltaget på forløbet, og dermed kender materialet og rammen. I gruppen vil der være Q&A en gang hver måned, hvor jeg svarer på spørgsmål fra gruppen. Der vil også blive gæsteoptræden med eksperter, som vil dele deres viden og værktøjer til at løfte dig og dit budskab ud i verden.

Arbejdet sker i to faser:

I fase 1 bygger vi dine vinger ved at finde de byggeklodser, som passer perfekt til dit fundament og din hjemmeside.

Det er det, som skal bære dig og din forretning. Til det skal vi arbejde med din målgruppe, niche, din unikke stemme, din passion og din produktsammensætning.

Efter fase 1 vil du have indsigt i, hvordan din hjemmeside spejler og matcher din passion og dit budskab med kundernes inderste ønsker og drømme.

I fase 2 tegner vi dit unikke kort, som får dig og dit budskab ud i verden.

Her arbejder vi med din strategi og dermed dine mål i forhold til synlighed og konvertering. Vi undersøger og implementerer forskellige værktøjer.

Efter fase 2 kender du en bred vifte af værktøjer og metoder til mere synlighed og bedre konvertering. Du ved, hvordan du skaber mere trafik til din hjemmeside. Du ved hvordan du styrker relationen mellem den besøgende på hjemmesiden og dig, fordi du kender få og enkle, men stærke greb til konvertering. Med indsigt og overblik kan du nu vælge den vej, som er mest værdifuld for