Indlæser Begivenheder

LIVE TALKSHOW

Robert Rolfsted er aftenens gæst, når Robert Lubarski igen inviterer til samtale i live talkshowet LOVE TALKS.

Ideen bag konceptet LOVE TALKS er at give aarhusianerne levende og varmt stof til eftertanke gennem en række live talkshows, hvor nogle af Danmarks kendteste eksperter går i dialog med hinanden om det, der – på den ene eller den anden måde – optager os allermest som mennesker; kærligheden.

Mød en autentisk og sårbar Robert Rolfsted

LOVE TALKS byder velkommen til en aften hvor Robert Rolfsted vil dele sine tanker om kærlighed. Om autencitet og styrken i at være sårbar.

Robert Rolfsted mistede sin hustru og moren til sine tre børn for 3 år siden. Få indsigt i deres rejse sammen og de skridt Robert siden har taget på kærlighedens sti.

En af hjørnestenene i Roberts tilgang til livet er tanken om udvikling indefra og ud. I stedet for at afvente ydre ændringer, handler det om at møde udfordringer gennem udvikling indefra. Med afsæt i dette mindset arbejder Robert på at implementere HeartCoreIntelligence; det vil sige evnen til at forstå med hjertet – for derigennem at udnytte hjernens ressourcer bedre. Det resulterer i at du bliver et helt og autentisk menneske, der er stærkere, modigere og mere levende.

Facts om LOVE TALKS og arrangementerne

LOVE TALKS er et samarbejde mellem Robert Lubarski, sexolog og kærlighedsshaman, og Inger Hjort, direktør i CONNECTE . Formålet med LOVE TALKS er at afsøge og udforske kærligheden gennem møder med mennesker, der har noget på hjerte. Møder, der ønsker at gå bag facaden og ind i det kærlighedens rum, hvor vi alle kan mødes – om det uperfekte, det vigtigste, det livgivende og det, der vækker genklang i vores hjerter.

Titel

Go to Top