Indlæser Begivenheder

LIVE TALKSHOW

To af Danmarks kendteste sexologer åbner dialogen, når det nye live talkshow LOVE TALKS første gang inviterer inden for i kærlighedens rum – til en intim aften på Godsbanen i Aarhus.

Ideen bag konceptet LOVE TALKS er at give aarhusianerne levende og varmt stof til eftertanke gennem en række live talkshows, hvor nogle af Danmarks kendteste eksperter går i dialog med hinanden om det, der – på den ene eller den anden måde – optager os allermest som mennesker; kærligheden.

Mød en stærk og sårbar Joan Ørting

LOVE TALKS åbner med et brag af et show, når Robert Lubarski inviterer sexologen Joan Ørting op til at åbne sit hjerte og dele sin visdom i en snak om kærlighedens veje og vildveje.

Der bliver plads til både at grine og græde, når hun i samtale med Robert Lubarski fortæller om sine tanker om sex og kærlighed, om kampene, der måtte tages, og om hendes visioner for fremtiden – når det gælder alt det smukke, to mennesker kan sammen.

LOVE TALKS i foråret

Aftens arrangement med Joan Ørting er den første LOVE TALK i en planlagt række af åbenhjertige samtaler i smilets by. Foruden Ørting byder Lubarski i løbet af foråret blandt andre også Robert Rolfsted inden for til en dialog om – og i – kærlighedens rum.

Facts om LOVE TALKS og arrangementerne

LOVE TALKS er et samarbejde mellem Robert Lubarski, sexolog og kærlighedsshaman, og Inger Hjort, direktør i CONNECTE . Formålet med LOVE TALKS er at afsøge og udforske kærligheden gennem møder med mennesker, der har noget på hjerte. Møder, der ønsker at gå bag facaden og ind i det kærlighedens rum, hvor vi alle kan mødes – om det uperfekte, det vigtigste, det livgivende og det, der vækker genklang i vores hjerter.

Titel

Go to Top