Indlæser Begivenheder

Hvordan finder du mod og ro til at stå i dit lys?

Marianne Williamson skriver i sin bog “Return to love”; We are all meant to shine, as children do. And as we let our light shine, we unconsciously give other people permission to do the same“.

Alligevel er rigtig mange mennesker bange for at stå i eget lys. Bange for at være for meget. Eller for lidt. Og det har store konsekvenser. For den enkelte. Og for verdenen.

Få et bud på, hvordan vi kan betræde livets scene, som den vi er, når Linda Hauge og Dorthe Hansen Carlsen gæster denne eksklusive samtalesalon. Sammen undersøger vi hvorfra angsten kommer og om den er reel.

Vi drøfter, hvorfor det er så vigtigt at det enkelte mennesker tør stå i spotlyset – uanset det er på en stor scene, på arbejdspladsen eller blandt venner og familie. Og vi ser på, hvorfra vi henter modet og hvordan vi finder ro til at stå i eget lys.

I løbet af aftenen bliver der mulighed for at du som gæst kan stille spørgsmål.

Missionen er at skabe et intimt møde, hvor der kan spørges om alt og hvor svarene hentes i hjertet.

Der vil være en kort pause, hvor CONNECTE er vært ved en lille forfriskning.

Bemærk der er begrænset antal pladser.

Om Linda Hauge

Linda brænder for at hjælpe folk til at stå frem præcis som de ER. Hun inspirerer og guider folk til at smide facaden og til at rumme alle dele af sig selv, for virkelig at blive fri. Linda Hauge har lige lanceret forløbet  “Bliv fri til at være dig i spotlyset!” og arbejder ellers individuelt med folk.

Læs mere om Linda på hendes hjemmeside – eller følge hende på Facebook 

 

Om Dorthe Hansen Carlsen

Dorthe er skuespiller med diplom i ledelse – og dén kompetence-kombi bruger hun til sparring og træning af folk og firmaer, der gerne vil ha’ større gennemslagskraft. Og det er med til at skabe værdi for dem. Personligt, professionelt og på bundlinjen.

Læs mere om Dorthe på hendes hjemmeside – eller følg hende på Facebook

 

Titel

Go to Top